Sunday, November 1, 2020

Puhkus

Kaks nädalat pole juba midagi kirjutanud, aga pole ka millestki erilisest kirjutada. Pärast Saaremaad tegin hooaja järgse puhkenädala ja tõmbasin (jooksmise mõttes) juhtme seinast. Nüüd novembri lõpuni selline vabagraafiku alusel pisut umbes 40 km ringis (nädalas).

Sparta fartleki trennid on nüüd teisipäeva pealt esmaspäeva peale nihkunud ja kaks esmaspäeva oleme teinud Järve metsas Viljandi maanteel poolt mäkkejooksu lõike - umbes 8x150 meetrit tõusud on need. Võtavad korralikult jalad pehmeks.

Eelmisel nädalal oli ka hooaja esimene ventti - see on erakordselt raske just vaimselt. Esiteks tead juba trenni minnes, et oled seal esimestes trennides täiesti lödi. Teiseks tead, et terve järgmise nädala kõik kohad valutavad. Nii oligi - esmaspäeval tehtud 60 väljaaste valu sulas ühtlaselt ventti-valuga kokku ja kolmapäeva õhtul oli juba korralikult peksa saanud tunne. Aga hea meel on natuke sellest, et teisipäevase trenni suutsin enda skaalal kaasa teha ikkagi hindele 5/10, mis tähendab, et päris mati peal poolsurnult ei lebanudki.

Sparta trenidele lisaks ei ole eriti palju jookse teinud kui nüüd nädalavahetusel väikese Assaku ringi 13+ km pika jooksu tempos ja oktoobri viimasel nädalal tuli kilomeetreid kokku 32 km. Kui novembris suudan hoida keskmise 40 km peal, siis see on täitsa piisav.

No comments:

Post a Comment