Sunday, April 12, 2015

Nädala ülevaade vol. 15

Jälle selline poolkõva nädal. Poolkõva selles mõttes, et nädala alguses olin tubli ja tegin neljapäevani kõik ära mis kirjas, aga eile ei viitsinud ennast Spartakatega Nõmmele vedada ja täna ka natuke luuserdasin.
Esmaspäevase Sparta trenni highlight oli see, et biitsepsi superseeriad tulid erikuradi raskelt miskipärast. Ja kui seeriaid kirja panema hakkasin märkmikusse, siis alles avastasin, et panin plokil allatõmmete peale 55 kg tavapärase 50 kg asemel. No wonder. Aga ära tegin nii nagu tavaliselt.
Teisipäeval tegin kümneka asemel rahulikumas tempos 13 km jooksu. Aeg napilt alla 1:20. Pingutust arvestades korralik aeg.
Kolmapäeval proovisin Spartas surumise raskust parandada. On aeg ennast selles osas käsile võtta. 45 kg ei tekitanud probleeme. Töötame selles suunas edasi.
See-eest neljapäevane Sparta jooksugrupp oli päris ränk. Distantsi tuli kokku mingi 9,2 km, aga hüpped võtsid täiesti läbi. Viimased kiirendused trenni lõpus oli kumm täiesti tühi, tagasi Spartasse koperdasin kuidagi löntsival sammul. Note to self - peab palju paremini magama, et sellises mahus trenni teha.
Tänane activity oli Maria ja co-ga 6 km jalgsimatk Nõval. Ilm oli natuke vihmane, aga otseselt meie jalutamise ajal ei sadanud, nii et kõik hästi. Pärast oli lihtsalt suht uni ja nii jäi pühapäevane jooks tegemata :(

No comments:

Post a Comment