Sunday, April 26, 2015

Nädala ülevaade vol. 17

Tähelepanelik lugeja ilmselt juba märkas, et nädal 16 jäi vahele. Aga võin lohutada, et vahele jäi ülevaade, mitte trennid. Tegin eelmisel nädalal 34 km jooksu (tavapärastele lisaks hea pikk 15 km ring ümber Lasnamäe).
Puhkuse ajal on kummaline Spartas käia. Kõigepealt mobiliseerin ennast mõnda aega, et mis kell minna. Lihtsam on nii nagu kolmapäeval oli, et mingi asja pärast pean nagunii kindlaks kellaajaks välja minema ja siis juba trennikott ka autosse. Aga keerulisem on see kui jalapäeval jõuda jõusaali juba kell 10. Kolmapäeva hommikul jalad küll tõrkusid kaasa töötamast ja midagi väga kergelt küll ei tulnud.
Teisipäeval see-eest tegin natuke särtsakama jooksu. Ammu ei olnud teinud ka. Panin oma tavapärase pulsiga ajama ja esimene km tuli 5:51. Lasin siis edasi ja paugutasin 10 km ajaks 55:01. Vist mu elu kõige kiirem 10 km. 32-aastasena. Way to go.
Neljapäeval läksime Heleriga Pangodisse ja sellepärast jäi Sparta jooksugrupp sel nädalal vahele. reede ja laupäeva veetsin õues mootorsaega möllates ja puid lõhkudes. Proovisin pärast Endomondost sellele tegevusele vastavat trenni leida, aga kõige lähem, mida Endomondol pakkuda oli, on 'martial arts'. Tõest väga kaugel ei ole ka vist.
Täna tegin kolimiskastide pakkimise vahele hästi rahuliku kümneka. Ringiaeg 1:08.44. Keskmine pulss 159. Läksin nii 6:40-6:50 tempos rahuliku sammuga. Kuskil teisel kilomeetril hakkas juba nii soe, et võtsin kileka ära ja jooksin t-särgi väel. Temperatuur võis olla vist 14-15 kraadi, aga tuult erilist ei olnud. Ümberringi inimesed jalutasid veel jopede ja mantlitega.
Nüüd on siis Lasnamäe ringidega kõik ja 56:11 jäigi selle legendaarse kümneka ringi rekordiks. Teisipäeval pean minema juba Peetri kohalikke tänavaid avastama ja seal mõne sarnase ringi genereerima.

No comments:

Post a Comment