Sunday, May 3, 2015

Nädala ülevaade vol. 18

Midagi väga head ei ole möödunud nädalast kirjutada. Spartas tegin meelega täiesti harilikud trennid, kusagil juurde panema ei kippunud, tegin eelmise nädala järgi seeriad lõpuni.
Teisipäeval tegin esimese rahuliku jooksu Peetris. Esimene jooks oli selline orienteerumisring, võtsin rahuliku tempo ja pulsiga ja vaatasin, kuhu välja jõuan. Vahepeal ekslesin isegi kusagil kruusateedel põldude vahel, aga lõpuks tuli siiski Assaku ring ära ja peaaegu 13 km. Keskmine pulss väga madal (149), aga tempo selle pulsi kohta super hea (6:20-6:30/km).

Reedel oli siis esimene vormitest - Viljandi järvejooks. Aga reedest midagi head rääkida ei ole. Kõigepealt vist treenisin ennast natuke liiga üle kolmapäevase jalapäeva ja neljapäevase Sparta jooksugrupi treeninguga. Reedel ei olnud ei tuju ega särtsu ja reielihas ka natuke valutas, vasak kõrv oli endiselt lukus ja väga veider on niimoodi joosta. Jooksjaid oli liiga palju selle raja peale ja oma rütmi oli väga raske leida. Kolmanda kilomeetri tegin veel normaalse tempoga alla 6 minuti, aga edasi läks mott üha enam maha ja lõpuks tulin üle finishijoone netoajaga 1:16-ish. Rada oli tegelikult ränkraske ja seda arvestades kindlasti mitte ääretult halb aeg, aga halvem kui ootasin ja kindlasti halvem kui see milleks suuteline olen. Pulsi mõttes jäi ilmselt varu sisse, aga kuna enesetunne oli kehv ja motivatsioon maas, siis ei suutnud ennast rohkemaks sundida ka. Viljandist ära tulin niisiis halva tujuga ja kuna jalg veel tänagi valutab, siis halb tuju jätkub.
Teisipäevane jooksutrenn jääb nüüd kindlasti vahele, vaatame mis neljapäeval teen - kas Sparta jooksugrupp või proovin siin Peetris omaette natuke nokitseda.

No comments:

Post a Comment