Sunday, May 24, 2015

Nädala ülevaade vol. 21

Pühapäevasest nohust sai esmaspäevaks korralik tuumakas ja pärast enesega aru pidamist oli selge, et õhtul Spartasse löristama minna pole mõtet. Korralikku tatipasunat mängisin kuni kolmapäevani, siis hakkas inimese tunne vaikselt tagasi tulema. Sinna läksid siis mõlemad Sparta trennid ja ilmselt olen järgmisel nädalal samas seisus mis eelmisel.
Neljapäeval oli jälle väikestviisi inimese tunne. Tegin selle inimese tunde peale 10,3 km jooksu. Gramm üle tunni läks aega, aga kümnekas 59:26 (vist). Ühtlasi mõõtsin ära ka Kuldala pargi ringi, see on umbes 800 meetrit. Pole üldse paha. Muidu kümnekas oli kaks ringi veski juurest läbi ja Vana-Tartu maanteelt tagasi (kokku 2x4,25 km) + siis pargitiir, et 10 kokku tuleks.
Reedel ostsin lõpuks oma ratta ära. Ei läbenud väga kannatada ja õhtul 9 ajal tegin 20 km sissesõitmistiiru ümber Ülemiste järve - läksin läbi Uuesalu ja otsisin sealt heinamaa servast selle purde üles. Purde leidsin, aga ümbrus oli ikka mudane ja ega seal auklikul metsateel mõnus sõita ei olnud. Järve metsast läks jälle rada siledamaks ja kokku tuli 22 km tiir. Aega läks ka natuke üle tunni.
Eile tegin juba tavapärase Assaku 13 km ringi. Tempo hoidsin 6:30-6:40 vahel, aga trennipaus ja nohu ikka jätavad pulsile oma jälje. Ei olnud raske jooks, aga heas vormis on pulss palju madalam.
Tänase jooksutiiru jätsin vahele, sest vasakus põlves oli kerge valu - selle asemel käisin rattaga Rae küla avastamas. Ei olnud väga meeldiv sõit, sest rattateid sisuliselt ei olnudki, ainult maantee servas nühkimine ja jõhker tuul pealegi. Kokku tuli 13 km tiir.
Homsest uus nädal ja Sparta. Lõpetaks selle kuu ikka positiivses toonis ja ehk saab isegi 100 km kokku kuu lõpuks.

No comments:

Post a Comment