Sunday, January 31, 2016

Nädala ülevaade vol. 4

Viimasest kahest nädalast ei ole olnud väga palju midagi kirjutada. Motivatsioonikriis on tabanud nii Spartas, kus olen käinud 2 nädala jooksul 2 korda kui ka jooksu osas, kus vigastused ja vastik ilm on teinud trennitegemise keeruliseks.
Eelmisel reedel käisin füsioterapeudi juures. Kasu oli sellest visiidist nii palju, et sain pihta mis väike lihas mulle täpsemalt häda valmistab ja ka mõned näpunäited sellega tegelemiseks ja venitamiseks. Eesmärk oli sellel nädalal jooksmas käia, aga kuna pööras võimsalt sulaks, siis teisipäeval oli see veel liiga libe (loe: eluohtlik) ja kuna neljapäev-reede oli KAJA koolitusmoodul, siis sain alles täna teha selle jaanuari teise jooksu. Ilm oli soe ja veidi vihmane, aga asfalt kõnniteedel puhas. Tegin Kindluse tee 8.4 km ringi, aga juba teisel kilomeetril tundsin kui raske on pärast pikka pausi. Distantsi teine pool olin ikka üsna punases ja kuigi keskmiseks kiiruseks tuli täitsa soliidne 6:00/km, siis pulsi mõttes oli täiesti tempojooks.
Ega muud - tuleb ennast veebruaris nüüd korralikult kokku võtta. Esimene nädal koguda kilomeetreid ja teisel nädalal vaadata, kuids seisud kiirusega on.

No comments:

Post a Comment