Sunday, May 8, 2016

Nädala ülevaade vol. 18

Spartas läheb lihtsamaks iga korraga. Mingites harjutustes olen juba oma jaanuarikuisel tasemel tagasi, teistes läheb veel aega. Osade puhul ei tahagi väga kiirustada, pigem hoian tehnika õigena, isegi kui lihas on juba väsinud. Aga eelmise nädalaga võrreldes sai juurde panna juba omajagu või siis lihtsalt oli üsna kerge sama raskusega teha.
Teisipäevane tempojooks ei läinud väga hästi. Ei tea kas sellepärast, et alustasin liiga kiiresti (esimene km. oli 5:28) või sellepärast, et ilm oli 10 kraadi soojem kui eelmisel nädlalal, aga kett käis väga tugevalt 5 km juures juba maha ja lõpuks Vägeva teed mööda alla tulles oli paak tühi. Nii et väike tiir jäigi tegemata ja piirdusin 8,4 kilomeetriga. Selles suhtes väike feil.
Reedel tegin sama distantsi, aga sörkides ja proovisin hoida rahulikult pulsi alla 150. Tegingi väga aeglaselt, vist üksiku kilomeetri sain alla 7:00 tempoga, ja isegi kõiki neid tõusunukke arvestades oli pulss madal, nii et tulin tunniga selle tiiru. Naljakas oli joosta küll - jalad väsisid kangeks, sest samm oli lühike ja aeglane.
Laupäeval iganädalane pikk jooks ja soojale ilmale vaatamata oli eesmärk hoida pulssi õiges vahemikus vähemalt sama kaua kui eelmisel nädalal. Hoidsin kauem - tegelikult päris lõpuni alla 160 ja seetõttu tulin lõpuosa ka aeglasemalt kui eelmisel nädalal. Keskmine pulss 152 ja tempo 6:46. Hakkab juba vaikselt looma.

Nädala kokkuvõttes kaks Sparta trenni ja 30,7 km

No comments:

Post a Comment