Sunday, May 22, 2016

Nädala ülevaade vol. 20

Eelmise nädala jätsin blogimata, sest kuigi Sparta trennid tegin korralikult ära, siis jooksuga oli suhteliselt lahja ja isegi nädalavahetuse pikka jooksu ei olnud tahtmist teha.
Sellel nädalal oli vastupidi. Esmaspäeval ja kolmapäeval lõpetasin tööpäeva ministeeriumis ja see ei motiveerinud kuidagi Spartasse minema. Lisaks lubasin Ailenile, et tulen MTA SK omadega neljapäeval Piritale jooksma, nii et Spartasse sellel nädalal ei jõudnudki. Ainult jooks.
Teisipäevase tempojooksu samuti natuke viilisin - hakkasin kodu juurest vastutuult laduma ja kuigi pulss ei olnud kuigivõrd kõrge, siis jalad olid rasked ja energiat ei olnud. Tempo tuli sinna kuhugi 5:30 ja 5:40 vahele, alla 5:30 ei jõudnud väga hoida. 8,4 km ringiga lõpetasin selle kannatamise ära, kuigi keskmine pulss tuli 167.
Neljapäeval tegime MTA SK jooksukooliga läbi Maijooksu 7 km raja. Rahulikult sörkides oli tore minna ja kamp oli ka päris mõnusalt suur. Keskmine tempo 7 minuti ringi ja pulss 144.
Reedel pärast töönädalat tegin samasuguse jooksutiiru Peetris, aga veidi pikemalt. Läksin Spot of Tallinna juurest kaarega Kindluse teele ja sealt mitte Uuesalu poole, vaid Liiva teed mööda tagasi. Pulsi mõttes oli selline nädalavahetuse pika jooksu tempo, kilomeetreid tuli 9,6.
Pühapäeval tegin ära nädalavahetuse pika jooksu. Ilm oli päris soe, 22 kraadi, ja kuidagi õnnestus nii sättida, et umbes esimesed 7 km oli tuul tagant, aga vastu hakkas puhuma Turu tee tõusul. Kümnenda kilomeetri peal, uuesti Vana-Tartu maanteele jõudes ja vastutuult raiudes läks ka pulss üle 160 ja reielihased olid tagant miskipärast valusad (ei tea kas see 2 päeva järjest löntsimine mõjutas), aga 13,88 km lõpetasin tavapärase 1:32-ga. Keskmine pulss 155, mis on täitsa okei.
Nii et hoolimata sellest, et Sparta osas oli sel nädalal nulliring, siis kokku sai 38 km jooksu ja olen endiselt selle kuu 130 km graafikus.

No comments:

Post a Comment