Sunday, May 29, 2016

Nädala ülevaade vol. 21

Sparta nädalaga oli see feil, et kuigi esmaspäeval tegin trenni ilusti ära, siis neljapäeval Spartasse jõudes avastasin, et rätiku olen koju jätnud. See ajas tigedaks ja trenn jäi ära.
Jooksmisega oli natuke paremini. Teisipäevast tempojooksu ei jaksanud küll jälle 11,7 km vastu pidada ja tegin 8,4 km. Kuidagi kiirelt väsitas ära see, et esimesed 4 km pidin vastutuult rammima ja jalad ei ole päris 5.30 vormis veel iga ilmaga.
Laupäeval tegin pika jooksu ja seekord oli tuul Tartu maantee poolt. Alguses kergliiklusteed mööda Assaku poole minnes natuke vastu, Kindluse teel tagant ja Assaku tõusul jälle vastu. Assaku tõusuni jõudsingi pulssi alla 160 hoida. Viimasel viiel kilomeetril oli tuul natuke tagant ja kerge joosta, aga pulss läks natuke isegi lappama. Lõpuks 13,88 km 1:30.33 ja keskmine pulss 158. Selle trenni kohta üsna maksimaalne tempo (6:32/km). Praegu enamaks vormi ei ole.
Pühapäeval lõpetasin nädala väikese sörgiga. Tavalisest 8,4 km ringist on natuke kopp ees, sellepärast sörkisin natuke lühemalt - kaarega Spot of Tallinna juurest läbi ja mööda Vana-Tartu maanteed tagasi. Pulss valdavalt alla 150 ja keskmine 145, tempo tuli 6,67 km peale 6:47/km.

Nädala kokkuvõttes - üks Sparta trenn ja 28,8 km jooksu.

No comments:

Post a Comment