Sunday, June 19, 2016

Nädala ülevaade vol. 24

Tõsiselt sitt nädal trenni mõttes. Neljapäev-reede olime osakonnajuhtidega Saaremaal, aga see oli ette teada ja planeeritud. Palju kehvem on see, et kumbagi Sparta trenni sellel nädalal ei teinud ja jõusaaliga olen kõvasti miinuses.
Teisipäeval tegin tempojooksu, aga sellestki ei tulnud suurt midagi välja. Läksin umbes 8 ajal õhtul, tuult eriti ei olnud ja ilm oli võib-olla natuke liiga soe, aga tingimuste üle küll kurta ei saa. Sellest hoolimata oli raske, pulss keris teise kilomeetri lõpuks juba natuke liiga üles ja üle 8.4 km ringi ei hakanud seekord kangutama. Tempo 5:33/km ja pulss 171, mis tähendab et ei jaksanud üldse.
Laupäevase pika jooksu rikkus ära torm - juunikuu kohta isegi erakordselt sitt ilm, tugev vihmasadu ja tormiiilid. Lükkasin pühapäevaks. Jooksu tulin ära, aga keha ei tulnud kuidagi kaasa. Pulssi ei suutnud alla 160 hoida ja esimest kord nägin üle piiri numbreid juba 3. kilomeetril. Panin siis lõpuni sellise tunde-järgi-vaba-tempoga. Kiirus oli korralik (6:29/km), aga pulss muidugi lappas - keskmine 161. Ehk siis juba selline poolkõva tempojooks.

Nii et läbi raskuste 22.2 km jooksu tehtud, aga mitte midagi head sellest nädalast rääkida ei ole.

No comments:

Post a Comment