Sunday, July 24, 2016

Nädala ülevaade vol. 29

Eelmisele päris heale trenninädalale järgnes järgmine natuke poolik nädal. Esmaspäeval tegin Spartas hea trenni. Rinnalt surumine läheb iga trenniga paremaks ja trenni lõpus hakkab tunduma, et võiks juba kõhulihastele rohkemgi teha.
Teisipäev ja kolmapäev olid kehvad päevad. Ei hakanud asfaldil tempojooksu tegema ja kolmapäeval jätsin pärast pikka koosolekut ministeeriumis Spartasse minemata. Jah, olin ebameeldivalt nõrk, aga sellised asjad, mis rutiini lõhuvad, ajavad närvi. Juhkentali tänav on remondis ja linn oli ummikus, nii et koju jõudsin nagunii napilt enne kella 18.
Neljapäeval oli Sparta jooksugrupp. Kuidagi väga väsitav trenn. Soojendusjooksu tegin võib-olla natuke liiga kiiresti, igatahes higi sain lahti ja kõik harjutused tundusid ka füüsiliselt rasked. Trenni lõpuks sain keskmise pulsi 151, mis on intensiivsem kui tavaliselt. Tegelikult oleks pidanud just särtsu olema rohkem, sest teisipäeval puhkasin. Panin selle kõik kehva une ja magamatuse arvele.
Reedel tegin pärast tööd 5,8 km sörgi Jüri terviserajal. See oli trenn, millega rahule jäin. Sörkisin väga rahulikult, hoidsin tempot alla 7:00/km ja pulsi madala. Lõpuks keskmiselt 6:52/km pulsiga 143. Nii nagu plaanitud,pehme raja kohta hea tulemus.
Laupäev oli sama nõrk nagu eelmisel nädalavahetusel - st. midagi ei viitsinud teha. Pika jooksu tegin pühapäeval ja seekord üle 2 nädala Assaku tiiru (Jürisse lihtsalt ei viitsinud sõita). Ütleme nii, et seis on täpselt sama mis 2 nädalat tagasi. Sama aeg, sama pulss. Alla 160 suutsin hoida Reti teeni, siis panin natuke tempot juurde. Jalad natuke andsid tunda, aga midagi otseselt ei valutanud. Tempo 6:39/km ja pulss 155,

Kokku siis 27,8 km jooksu ja üks jõusaalitrenn. Can do better.

No comments:

Post a Comment