Sunday, July 3, 2016

Nädala ülevaade vol. 26

Sel nädalal otsustasin ennast korralikult kätte võtta ja võtsin ka. Kaks korralikku trenni Spartas, ei viilinud ega midagi. Raskused on veidi selle kahenädalase pausi tõttu väiksmaks jäänud ja lihased valutasid, aga tegin kõik seeriad korralikult ära.
Teisipäevane jooks jäi ära. Põhjuseks see, et ei maganud öösel korralikult. No tegelikult ei maganud üldse. Ja pärast tööpäeva magamata tempojooksu ei tee.
Neljapäeval läksin jälle Sparta jooksugruppi - sellega on ka kolm nädalat vahele jäänud. Trenn oli lihtsam kui esimesel korral, Maile oli seekord treener. Hea oli see, et jalg ei valutanud kuidagi. Veider oli see, et teist trenni järjest tõmbasid hüppeid tehes säärelihased krampi ja pärast veel paar päeva korralikult valusad. Peab vist hakkama magneesiumi sööma.
Reedel proovisin seda säärelihase valu kerge sörgiga leevendada. Tegin 6,67 km ringi. Ilm oli soe, ilma olulise tuuleta. Tempo 6:57/km ja pulss 144.
Laupäeval olid sääred endiselt kanged ja ilm soe ja tuuline. Kuidagi ei kutsunud jooksu tegema. Võtsin ratta ja väntasin natuke jalgu lahti - tiirutasin Järvekülas, Assakul ja Jüri poole. Kokku tuli 20 km ja aega läks veidi üle tunni.
Pühapäeval oli pika jooksu päev. Alustasin rahulikumalt, aga väga head kergust jalgades ei olnud. Pulssi suutsin alla 160 hoida kuni Assakuni, edasi tuli poolkõva jooks ja viimasel kolmel kilomeetril vastutuules tundsin, et jalad on korralikult väsinud. Tempo 6:41/km mis on napilt rahuldav, pulss 155. Võiks olla parem vorm, aga ei ole.

Kokku kaks Sparta trenni, 28,6 km jooksu ja 20 km ratast.

No comments:

Post a Comment