Monday, October 12, 2020

Trenniblogi 5.-11. oktoober

 Eelmisest nädalast ei olegi trenni mõttes väga palju raporteerida, sest poolmaratoni järel oli selline lebo ja taastumise nädal. Tegelikult juba pühapäeval ei olnud enam poolmaratonist väga väsimust, aga et esmaspäeval oli oktoobrikuu esimeseks fartleki trenniks natuke liiga vara ja teisipäevane intervallventti veel ka kavasse ei kuulunud, ei jäänudki muud üle kui Peetri ja Järveküla vahel paar sörgitiiru teha. Need tulid üllatavalt madala pulsi ja reipa tempoga, justkui polekski just pikk pingutus all.

Sellest hoolimata oli päris mõnus selline kergem nädal teha ja vabad õhtud (minu jaoks on need õhtud ka vabad kui ainult koduse jooksutiiru peab tegema) olid teretulnud. Ainult säärelihased olid veel natuke kanged ja ei olnud päris lahti.

Neljapäeval käisime jälle Sparta jooksuharjutuste trennis - seekord Toomasega ja kaasas Ahto luba natuke kergemalt teha. Sääred olid endiselt kinni ja Turbotega varbad ka hõõrusid hullumoodi, nii et hea meelega tulime Kertuga natuke varem metsast tulema.

Reedel käisin Sanderi juures massaažis ja sain oma kinni joostud jalad natuke rohkem lahti muditud.

Laupäeval oli kavas poolpikk 1:15 jooks. Tegin väikese Assaku ringi ja tiirutasin veel natuke uusi radasid Kindluse kooli juurest läbi ja sain kodu juurde jõudes 13,5 km kokku. Tempo oli kiire (keskmine 5:40), aga pulss ka kõrge (keskmine 155) - kuidagi läks pulsiga lappama ja ei teagi kas see oli nüüd poolmaratoni väsimus mis lõpuks kohale jõudis või jalad olid lihtsalt eelmise päeva massaažist veel pehmed. 

Nädala lõpetas igatahes järjekordne puhkepäev ja oligi kõik. Sellist nelja kerge trenniga rahulikku nädalat ei mäletagi. Kilomeetreid tuli kokku ainult 38 km ja korralik taastav sörginädal.

No comments:

Post a Comment