Sunday, February 8, 2015

Nädala ülevaade vol. 5

Spartas  on olnud tihe nädal sõna otseses mõttes. Jõusaalis on rahvast nii palju, et ei mahu pööramagi. Neljapäeval pidin sõudeergomeetrist suu puhtaks pühkima ja tegin jooksulindil selle asemel 10 minutit sooja. Aga neljapäeva peale langes ka esimene jalapäev pärast neljakuulist pausi. Proovisin teha kükki, väljaasteid ja reie tagumist lihast. Kükis muidugi tõmbas reis juba teise seeria ajal krampi ja tänu sellele väljaasteid väga ei saanud teha. 2-3 seeriat kumbagi. Kükkisin raskema Smithi peal ka, kus raskuse tunnetust väga ei olnud. Sellele 40 kg peale panna tundus esialgu OK, aga alt üles liikudes rakendub lisaraskus. Reie tagumisele painutajalihasele sain teha rahulikult neli seeriat 35 kg-ga.
Tagajärjed ei lasknud ennast kaua oodata - olles nüüd 2 päeva lihaseid valutanud sain jooksma minna alles täna. Reedene/eilne jäid vahele. Teisipäeval tegin esimest korda sel aastal natuke pikemalt - 13,2 km. Hea rahulik jooks negatiivse splitiga. Lõpuks aeg alla 1:24, mis alguse kohta on täitsa okei.
Täna seevastu oli kõik väga raske. Alates sellest, et lihased natuke tuimad pärast Spartat, siis tohutult libe tee põhimõtteliselt algusest lõpuni, korralikku vaba jooksusammu ei saanudki teha. Lõpuks tugev põhjatuul, mis tõmbas juba esimesel kilomeetril pulsi üles ja nii oligi ainult 6:39/km ja pulss sealjuures 173. No worries, proovime järgmine nädal paremini, kuigi tagantjärele tarkusena oleks võinud parem minna eile Liselliga Spartasse ja selle kümneka seal lindi peal lipata.

No comments:

Post a Comment