Saturday, January 31, 2015

Nädala ülevaade vol. 4

Ega sellest nädalast väga palju kirjutada polegi. Esmaspäeval olin natuke nohune ja jätsin õhtul Spartasse minemata. Teisipäevaks oli natukesest nohust saanud totaalne tuumanohu. Tegin kodutööpäeva ja kuigi teisipäeva õhtul hakkas juba natuke inimese moodi tunne tagasi tulema, siis sinna läksid põhiliselt kõik selle nädala trennid. Sunnitud puhkus jõusaali mõttes ka.
Eile tegin testi mõttes pärast tööd 6,6 km tiiru. Tempo tuli üle ootuste särtsakas - 40:30 selle lühikese ringi aeg. Täna proovisin natuke lõdvema tempoga jooksma minna. Kohe alguses sattusin ühe teise jooksja taha samas tempos sellise 50m vahemaaga jooksma. Alguseks natuke liiga kiire võib-olla, aga esimesed 3km tegi see jänes ees tööd kuni Mustakivi teele ära pööras. Päris korralikku kiirust ei jõudnud täna lõpuni hoida, ilm oli ka natuke tuulisem kui eile ja kaks päeva järjest o nnatukene teistmoodi ikkagi kui mõnepäevaste vahedega. Aeg 1:05.41.
Sellega sai jaanuarikuu eesmärk täis ja kokku aasta esimese kuuga jooksukilomeetreid 102. Veebruar on lühike kuu, 120 km ära teha tundub pigem palju, aga üle 102 võiks jõuda küll, eriti kui mõned 13 km ringid sisse teha.

No comments:

Post a Comment