Sunday, October 18, 2015

Nädala ülevaade vol. 42

Kuigivõrd tublim sel nädalal olingi. Jooksudega läheb endiselt visalt, aga ülejäänud osa annab lootust.

Esmaspäeval oli tavaline Sparta päev. Raske on igal korral natuke raskust juurde panna. Mõnede harjutuste puhul õnnestub, teiste puhul mitte nii väga.
Teisipäeval tegin üle paari nädala tempojooksu. Esimene kilomeeter tuli 5:25-ga, edaspidi oli orientiiriks 5:20 piir. Aga energiat ei olnud kuidagi üldse ja pärast neljandat kilomeetrit (5:11) läks üsnagi raskeks. Kangutasin kuidagi lõpuni ära. Aeg 55:04 (5:17/km), aga keskmine pulss ulmeliselt kõrge 176.
Kolmapäevane Sparta trenn (rind+õlad) oli keeruline, sest eelmisel nädalal jätsin selle kava vahele. Rinnalihast jõudsin veel enam-vähem teha, aga õlalihase puhul on kohe pausitamine tunda - shoulder press tuli raskelt, hantlitega lendamine veel raskemalt.
Neljapäeval oli plaan Sparta jooksutrenni minna, aga kuna tööl läks 18-ni, siis lihtsalt ei jõudnud. Oli lihtsalt selline keeruline nädal.
Reedese jooksutrenni aga asendas korvpall. Esimest korda sel sügisel saime mängukõlbuliku meeskonna kokku ja tegime Lõkke saalis paar tundi kossu.
Laupäev: pikk jooks. Proovisin teha normaalsema pulsiga kui eelmisel nädalavahetusel, aga selle võrra oli ka tempo aeglasem. Jõudsin alla 160 hoida kuni Peetri veskini. Keskmine siiski üsna madal 151. Kogu distantsi (13.8 km) aeg veidi alla 1:32 (6:37/km). 
Pühapäevase jooksu jätsin igaks juhuks vahele, sest jalad olid väsinud. Tõenäoliselt reedesest korvpallist - mingid väiksemad lihased saavad koormust mis ühtlase jooksu puhul eriti ei saa ja ülejärgmisel päeval annab see tunda. Nii et kangutamise asemel proovin järgmisel nädalal korralikumalt joosta.

Kogu nädala distants seega 24 km + korvpall.

No comments:

Post a Comment