Sunday, October 25, 2015

Nädala ülevaade vol. 43

Sparta trennidest väga pikalt isegi ei räägiks. Küll motivatsiooniga võideldes, aga kaks korda sel nädalal tehtud ja vaikselt hakkab jälle raskust juurde tulema, kõhulihaste kordused samamoodi üles.
Teisipäeval tegin tempojooksu, aga natuke teistmoodi. Õhtul hakkab juba varakult pimedaks minema (ja uuel nädalal seda enam, et nüüd keerati ka kellad talveajale) ja valisin natuke teistsuguse marsruudi. Läksin tavapärast teed mööda Vägeva teele ja sealt uuele kergliiklusteele. Kindluse tee juurest tegin ringi ja tagasi ja pärast veel Peetris ühe tavapärase 3 km ringi veel peale. Tempot väga ei kangutanud - esiteks sellepärast, et mingit kerget tunnet ei olnud, teiseks sellepärast, et esimeses pooles võitlesin kergliiklusteel vastutuulega, kolmandaks sellepärast, et selle distantsi profiil on künklikum. Neljandaks sellepärast, et distants oli kilomeetri võrra tavapärasest pikem. Nii tegingi kusagil 5:20-5:30 vahele kilomeetreid. Lõpus oli sellest hoolimata raske, aga lõpetasin 11.7 km korraliku ajaga 1:03ish. Talviseks ringiks okei, aga kohati siiski liiga pime, eriti Suurekivi teel, mis on totaalne kott - ainult akendest paistev valgus näitab natuke teed. Õnneks on Peetri teed enamvähem siledad ja kuhugi auku kukkumine ei ähvarda.

Neljapäeval käisin esimest korda oktoobris Sparta jooksugrupis. Kergema rühma trenni tegi Ahto. Käisime Nõmmel Rahumäe kalmistu taga liiva sees mäkkejooksu tegemas. Kohati oli trenn isegi liiga kerge ja tundus, et Ahto hoiab nõrgematega arvestades tagasi. Marionilt pärast kuulsin, et Maile oli tugevamatega ikka korraliku mahvi teinud, nii et nendega ka päris ei tahaks kaasa teha. Aga Nõmmel kamingit valgustust ei olnud ja liiva sees müttasime ka pimedas kunikella 19-ni.

Nädalavahetuse jooksud jäid vahele sel lihtsalt põhjusel, et olin Heleriga Pangodis. Laupäeval tegime küll 10 km matka ümber Pangodi järve ja Palumäelt läbi. Arvestades homset päevakava käisin täna Lõunakeskuse Myfitnessis jõusaalis, et esmaspäevane trenn ära teha. Myfitness tundus küll uuem ja puhtam kui Sparta, aga ka kehvemini varustatud. Selja allatõmmet ei olnud kusagil teha. Väikeseid kange ei olnud ja kõhulihaste jalatõste pinki samuti mitte. Tegin oma kava siiski enam-vähem ära. Ikka parem kui vahele jätta.

No comments:

Post a Comment