Sunday, November 1, 2015

Nädala ülevaade vol. 44

Järjekordne poolik trenninädal. Seekord suuresti KAJA koolitusmooduli pärast (kuigi see on tegelikult kõigest hädine ettekääne).
Teisipäeval tegin tempojooksu. Oli kaks varianti, kas teha Peetris tavaline 10,4 km või "uus ring" 11,7 km. Tegin ikkagi pikema. Ilm oli suhteliselt jahe, paar kraadi sooja, ja koledalt pime juba ka. Aga tempo tuli märksa parem kui eelmisel nädalal. Suutsin hoida alla 5:20 tempot ja lõpuaeg 1:01.39.
Ei kujuta ette, et jaksaks selle ringi teha alla tunni - see tähendaks juba 5 minuti ringi kilomeetriaega.
Kolmapäevase Sparta trenni jätsin tegemata. Teiste sõnadega - olin nõrk ja leidsin vabandusi. KAJA koolitus läks kella 18.00-ni ja kuna hommikul olin juba poole viiest üleval, oli und rohkem kui energiat. Lükkasin trenni reedele ja sealgi leidsin laiskusele vabanduse.
Nii et väga midagi enne nädalavahetust ei teinudki.
Laupäevane 14 km, samas, läks jällegi hästi. Hea ilm, üsna soe ja väga valju tuult ei olnud, kuigi mõnevõrra puhus Kindluse teel vastu. Aga ülesmäge lõigud sain see-eest taganttuulega joosta. Pulss läks üle 160 alles tagasiteel Vana-Tartu maanteele pöörates, keskmine pulss 152 ja tempo nõks alla 1:30. (6:29/km).
Pühapäevane jooks läks une nahka. Kuna ärkasin alles pärast kella 12, siis väga midagi teha ei jõudnud.

Uue nädala eesmärk on olla tublim. Tallinnast väljasõite plaanis ei ole, Triin hoolitseb selle eest, et jõuaksin 3x Spartasse. Jooksukilomeetreid peab tulema 40.
Uus kuu on ka alanud, luuserdamise peab jätma oktoobrisse.

No comments:

Post a Comment