Monday, November 16, 2015

Nädala ülevaade vol. 46

Nii pekkis trenninädalat pole veel olnud vist kui eelmine. Esmaspäev-teisipäev läks täiesti normaalselt. Tegin Sparta kava korralikult ära ja oli hea trenn. Teisipäevane jooks tuli omajagu raskelt - ei olnud energiat ja lõpetasin 11.7 km ringi 1:02.30ish ajaga, keskmine pulss ka natuke liiga kõrge (173), aga eelmiste nädalate paugutamise kõrval oli okei jooks siiski.
Edasi läks kõik allamäge. Kolmapäevase Sparta jätsin vahele, sest päeval käisin tarkusehammast välja tõmbamas ja pärast seda polevat hea pingutada. Lükkasin jõusaalitrenni mõttes reedele.
Neljapäevane Sparta jooksugrupi trenn oli väga märgades oludes - vihma kallas ja Ahtol oli korraga nii nõrgem kui tugevam grupp. Jooksime padukaga vanaka juurde ja tegime nendel Nõmme kõrgetel treppidel trepijooksu pool tundi + hüppeid. Suhteliselt raske oli ja hammas valutas. Mitte see tarkusehammas, mis kolmapäeval välja tõmmati, vaid üllatuslikult hoopis teine, vasakult poolt. Pärast tagasi joostes ei olnud mingit kerget tunnet ja pulss ka liiga laes, kuidagi ei jaksanud üldse.
Reedeks oli hambavalu juba üle mõistuse ja igasugune trenniplaan jäi katki. Ja kuigi laupäeval sain hambaarsti juurde, siis selle põletiku nahka läks terve nädalavahetuse jooksuplaanid ja ka tänane Sparta trenn.
Proovin homme teha ühe rahuliku sörgi ja kolmapäeval Spartasse, et uuesti ree peale saada. Oktoober oli juba küllaltki lahja trennikuu, nüüd ka novembrisse paras auk...

No comments:

Post a Comment