Sunday, December 13, 2015

Nädala ülevaade vol. 50

Järjekordne feil nädal - algas päris hästi, Sparta trennid tegin ilusti ära ja kõige rohkem üllatab võib-olla ikkagi see, kui kõvasti jaksan kõhulihaseid trenni lõpus teha. Vaatasin esmaspäeval kuidas üks tüüp tegi Argoga esimest korda personaaltreeningut ja sama harjutust mis mina (supercombo, joonejooksuga alustades) ja kui läbi ta oli juba jooksu tehes. Mõtlesin tagasi sellele kui sama asjaga alustasin ja kui lihtne see nüüd tundub.
Teisipäevane tempojooks oli samuti väga hea - ilmselt sellepärast, et nädalavahetuse puhkus all. Jõudsin ilusti tempot hoida ja lõpetasin uue rajarekordiga (5:13/km).
Aga neljapäevast alates on läinud pekki. Sparta jooksugruppi ei läinud sel ettekäändel, et õues oli jõhker koerakas ja ei viitsinud jälle vihma käes liguneda. Nädalavahetusel tabas selline motivatsioonikriis, et ei suutnud ennast õue jooksma ajada. Osaliselt on selles süüdi ka mõlema päeva hiline ärkamine, aga samas tuleb ikka endale tunnistada, et nõrk olen olnud. Järgmisel nädalal PEAB olema tublim.

No comments:

Post a Comment