Sunday, December 20, 2015

Nädala ülevaade vol. 51

Sparta esmaspäevane trenn läks keskmiselt. Jaksasin, aga kusagil midagi väga juurde panna ei saanud. Jõin ka trenni jooksul vist natuke liiga palju vett, igatahes kõhulihased teisest seeriast enam kergelt ei tulnud ja sealt esimene tagasilangus ka. Selline "äratehtud" trenn, mitte midagi erku.
Teisipäevane tempojooks ei olnud väga tempo jooks - null kraadi lähedal temperatuur tähendab, et Peetri kõnniteed on suhteliselt libedad. Joosta kannatab, aga kurvides ja pööretel peab olema ettevaatlik. Selge on see ka, et ega siin vallas mingit teehooldust ei toimu ja kui õhuke jääkoorik kõnniteel, siis väga ühtki kojameest ei morjenda. Õnneks oli soe (+3C), õigemini - tundus soe, sest tuult oli väga vähe (eriti viimaste nädalatega võrreldes), läksin siis rahulikult 5:20-5:30 vahelises tempos. Lõpuks keskmine kiirus 5:24/km. Pingutus tundus keskmine, väga raske ei olnud, samas pulss 171, mis näitab pigem ikkagi seda, et viimased kaks nädalat on jooksu mõttes päris hõredalt möödunud.
Sparta kolmapäev oli sama mis esmaspäev. See tähendab - tavapärased raskused, aga natuke siin-seal juurde ka. Hantlitega surumist tegin 16/14 kg hantlitega.
Neljapäeval oli kindel plaan minna Sparta jooksugrupi trenni, aga õhtul tööl parklasse jalutades oli järjekordselt totaalne koerailm õues ja ei tekkinud mingit motivatsiooni sellise vihmaga jooksma minna. Ka reedese jätsin vahele, aga laupäeval tegin kohusetundlikult oma pika 13.8 km jooksu ära.
Laupäeval muidugi oli super jooksuilm, natuke tuult, aga muidu päike päeval paistis ja hea soe joosta. Alustasin päris kiire tempoga, aga hoidsin ilusti kogu distantsi pulsi alla piiri, nii et seda arvestades super hea jooks. Aeg 1:28.40 ja keskmine pulss 151. Arvestades seda kui vähe jooksnud olen, täitsa hea vorm.
Pühapäeval olin jälle see-eest laisk, nii et nädala saldosse jääb ainult 25 km.

No comments:

Post a Comment