Sunday, December 6, 2015

Nädala ülevaade vol. 49

Sparta trennid on sellel nädalal läinud kenasti. Kõige suurem edasiminek oli esmaspäevases trennis biitsepsiga - plokilt alla tõmme tundus kerge ja kang ka. Plokil muidugi sain lõpuks haarde korralikult paika, nii et sõrmed ei libise väga ära, see aitab ka kõvasti.
Kolmapäevane trenn läks ka okeilt ja lõpus kõhulihaste supercombo tuli üllatavalt lihtsalt kolmanda seeria ajal isegi ei olnud rampväsinud ja kettaga kehapöörded jaksasin kõik seeriad lõpuni 30 kordust teha.

Jooksuga nii hästi ei ole. Ilm on õnneks olnud soe (5-7 kraadi) ja nädalavahetuse torm on nädala sees ära vaibunud. Libedat ka ei ole, nii et teisipäeval sai tempojooksu päris hea hooga teha. Tuul oli siiski päris tugev ja 3-4. kilomeetrini tagant. Mõnus oli alguses minna, aga kui Kindluse tee juurest tagasi pöörasin, hakkas vastu raiuma. Vägeva teel allamäge joostes (mõlemal ringil) mingit väga head tempot küll teha ei saanud. Aga lõpuaeg päris viisakalt tsipa üle 1:02 ja keskmine pulss ka täitsa okei 170.
Neljapäevase Sparta jooksugrupiga läks seekord jälle nii, et läksin ilusti kohale ja riietusruumis avastasin, et jooksutossud koju jäänud. P****. Sinna see trenn siis seekord jälle läks. Reedel oli MTA aastapäev Tartus ja nädalavahetusel olin Pangodis, nii et sellel nädalal olulisi jooksukilomeetreid kirja ei saanudki. Pühapäeval jõudsin küll enam-vähem normaalsel ajal linna tagasi, aga akna taga möllav sügistorm, vihm ja jõhker tuul ei motiveerinud enam kuidagi õue minema.

No comments:

Post a Comment