Sunday, December 27, 2015

Nädala ülevaade vol. 52

Teist nädalat järjest pole millestki väga kirjutada. Jõulunädal - Pangodi, verivorstid, sealiha ja hapukapsas + omajagu veini. Mitte grammigi trenni. Reedel jõudsime koju tagasi ja eile tegin laupäevase kohustusliku ringi ära. Päike paistis, ilm oli ilus ja ca 5 kraadi sooja oleks olnud päris hea jooksuilm, aga tuul oli korralikut tormi mõõtu. Garminit olin unustanud laadida, aga Polar jukerdas ja ei näidanud pulssi õigesti. Ilmselt rihma patarei tühi, aga jooksin siis tunde järgi oma ringi ära ja mõnevõrra kiiremini kui tavaliselt. Esimene 6-7 km oli päris mõnus, Kindluse teel sain natuke vastutuult tunda, aga muidu nautisin kiiret jooksu. Pärast Assaku veskit hakkas vastutuule osa ja tagasiteel Vana-Tartu maanteel tuli kohati ikka korralikult ennast läbi tormi raiuda. Distantsi lõpus, Ülemiste järve äärse metsa varjus oli jälle rahulikum.
Jalad korras (kompressioonikaid pole ammu viitsinud kasutada ka), pulss tõenäoliselt kusagil 160-170 vahel, selline poolkõva tempokas seekord, ja aeg 1:25.11 (6:08/km).
Uuel nädalal peab tegema viimase pingutuse sellel aastal ja paar Sparta trenni. Ilm läheb nüüd külmaks - eks paistab mis jooksu ja kuidas teha saab.

No comments:

Post a Comment