Sunday, April 3, 2016

Nädala ülevaade vol. 13

Opaa, milline paus on vahel olnud. Sunnitud jooksupaus, et jalg korda saada sisuliselt kaks kuud, reisiga ja puhkusega seotud jõusaalipaus ka peaaegu kuu aega ja praegu on ikka päris karm algus, et tagasi ree peale saada.
Esmaspäeval olin üle mitme nädala Spartas ja üldse ei jaksanud. Kangutasin oma kava kuidagi kergemate raskustega lõpuni, aga vorm on täiesti kadunud. Neljapäeva hommikul magasin sisse ja unustasin trennikoti koju, aga uuel nädalal oleks vaja nagunii treeningkava uuendada.

Ja jooksuga pole grammigi parem. Teisipäeval, laupäeval ja täna läks kirja see lühike 8,4 km jooksuring ja siiamaani pole väga ära harjunud - pulss on laes ja kiirust ei ole. Peamine on praegu muidugi see, et jalalihased ilusti korras oleks. Aga sellise tempoga (6-6:30 vahele kilomeetrid) pulss 170 juures väga normaalne ikka ei ole :D
Teisipäeval tegin distantsi teises pooles kiiremaid liigutusi ka ja jõudsin paar kilomeetrit isegi 5:30-5:40-ga tulla. Aga pikk tee on ees, et ennast vormi saada. Aprillikuu eesmärk on 100-120 km lihtsalt mahtu saada.
Kõige selle juures on ikkagi hea jälle normaalselt trenni teha - enesetunne on parem ja energiat ka rohkem, tervisest rääkimata.

Nädala saldo: 1 jõusaal, 3 jooksu, 25 km

No comments:

Post a Comment