Sunday, March 15, 2015

Nädala ülevaade vol. 11

Different week, same shit... eelkõige siis selles mõttes, et Sparta jooksutrennidest viilisin. Aga reedel tegin korraliku kümneka, hea tempoga ja jaksasin joosta. Kuskil 3 km läks aega selleks, taibata - pärast jalapäeva Spartas pole mõtet kergust ja särtsu oodata, aga võhma poolest jaksasin ilusti ja tõmbasin lõpuni selle aasta kiireima jooksu. 10 km aeg 1:01.15
Täna ärkasin neetult vara (7:30 keegi kuskil kopsis midagi ja äratas üles). Lõunaks oli väike unekas peal ja oleks tahtnud tegelikult magada, aga kuna ilm soe ja päike paistis, siis seda nädalavahetust ei saanud raisku lasta. Tegin 13 km ja püüdsin kiirust hoida seal 6:20-6:30 vahel - esimene ring tuli mõnusa tempoga täpselt 41 minutit, aga siis läks raskeks. Kas väsimus või midagi muud, aga pulss läks kõrgeks ja jalad ka väga ei liikunud, nii et viimased paar kilomeetrit oli päris kangutamine. Lõpuks 1:22.50, mis on okei, aga mitte midagi erilist. Negatiivset spliti ka ei tulnud.

Nädala saldo: kaks jõusaalitrenni, kaks jooksu (23 km). Nädala highlight - avastus, et rinnalihast tehes Kinesise trenažööril jääb 7kg liiga kergeks ja tuleb raskust juurde panna.

No comments:

Post a Comment