Sunday, March 29, 2015

Nädala ülevaade vol. 13

Üle keskmise tõsine trenninädal oli. Spartas kaks korralikku trenni - jalapäeva tõstsin kolmapäevale. Hoolimata sellest, et eelmisel nädalal jäi üks kord vahele, ei olnudki väga raske. Ülemäära lihtne ka mitte.
Neljapäev tuli vabaks teha, sest läksin Sparta jooksugrupiga Järve metsa jooksma. Umbes 6km kokku tuli distants. Kõigepealt 3-4 km sörki, venitused ja siis jooksuharjutused. Grupp oli umbes 20 ja meid pandi kahekümnel eri moel metsa all hüppama ja põrkama. Sekka kiirendused nii mäest üles kui mäest alla. Pärast sörgiga tagasi Spartasse. Väga okei trenn ja sai jalad ilusti lahti.
Nii palju motivatsiooni endast siiski ei leidnud, et laupäeva hommikul Nõmmele tõuse tegema minna. Seda järgmisel nädalal.
Teisipäeval ja pühapäeval tegin kodust tavapärase kümneka. Kui teisipäevane jooks oli heas kiirenevas tempos 1:01.00, siis täna tuli tavapärane ring sellel aastal esimest korda alla tunni. 59:55 ja keskmine km juba nii hea kui 5.52. Alguse 6.11 järel tulid kõik ajad kindlalt alla 6 minuti ja tundub, et mingi vormitase on saavutatud. Aeg ennast 1. maiks Viljandi järvejooksule kirja panna.

No comments:

Post a Comment