Wednesday, September 18, 2019

Puhkenädal 9-15. september

Maratonijärgselt võtsin ühe nädala päris chillilt. Ahto keelas rangelt maratoonaritel teisipäevasesse trenni tulla (küll leebus ja ütles, et ÜKE-sse võib tulla, aga ainult ÜKE pärast ei viitsinud ka). Kolmapäeval olid jalad juba täitsa head ja jooksutuju tagasi, nii et neljapäeval otsustasin Sparta trenni minna.

Tegime seekord lühemalt, ainult tunnise trenni, sest plaanis oli ka hooajale väike vahekokkuvõte teha ja sellega 19.30 kohvikus alustada. Soojendusjooksu ja venituse järel jagunesime kaheks - Toomas võttis maratoonarid enda hoolde ja tegime raudtee sirgel natuke jooksuharjutusi - ei midagi äkilist, kiirendusi praktiliselt ei teinud ja Toomase jutu järgi oli ka eesmärk mitte väsinud lihaseid lõhkuda. 20 minutit harjutusi ja siis sörk Spartasse tagasi. Kuna Garmin oli endiselt autopause'i peal, siis läks trenn kella jaoks pidevalt käima ja jälle pausile ja lõpuks oli nii distantsi kui kestvuse mõttes andmed väga kummalised.


  • Distants 4,53 km (kella järgi)
  • Keskmine pulss 149
  • Garmin Index 2.7
  • VoMax 52

Reedel jälle puhkasin ja sõitsin nädalavahetuseks Pangodisse. Pühapäeval tagasi sõites oli eriliselt rõlge ilm - terve 200km Pangodist Tallinnani sadas vihma, temperatuur oli pisut üle 10 kraadi ja kuigi jalgades juba jooksutahet oli, siis väga ei kutsunud sellise ilmaga õue minema. Kui puhkenädal, siis puhkenädal. Esmaspäevast jälle tavapärasesse trennirutiini. Kuna reedest pühapäevani oli Garminil ka activity tracker välja lülitatud, sain nelja päevaga kokku ainult 28 000 sammu ja jäin iganädalases sammuvõistluses selgelt viimaseks.

No comments:

Post a Comment