Saturday, September 20, 2014

Tagasi Pirital

Kuidagi päris tükk aega ei ole Pirital jooksnud. Täna oli plaanis viga parandada, aga hommikul olid suht koht kõik lihased valusad. Jalad loomulikult neljapäevasest jalapäevast ja eilsest korvpallist, aga ka rinnalihas andis märku, et üleeile sai ikka korralikult tehtud.
Pärast äratusprotseduure otsustasin siiski, et lihasvalu ei ole vabandus, eriti siis kui homme on ilmselt palju koledam ilm kui täna. Nii et Pirita.
Esimesed 3 km panin üsna tavapärases tempos (6:30-6:40/km) aga 3 km lõpuks oli selge, et käiguvahetamiseks jõudu täna enam ei ole. Pirita tõusud sellist pikka trennipausi ei andesta ja raskete jalgadega ei ole neid tõuse üldse mitte kerge võtta. Võtsin siis vahe-eesmärgiks teha kaks tõusudega kilomeetrit alla 7 minuti ja siis rahulikult lõpuni. Nii tegingi - sirgel lasin pulsi 170 alla tagasi ja keskmiselt rahulikus tempos tuli aeg 47:53. Keskmine pulss 168 - iseeneset normaalne, aga annab märku, et alustasin natukene liiga kiiresti.

Pärast jooksu venitasin, tegin kätekõverdusi (et rinnalihastest piimhape välja saada ;)) ja proovisin lõuga tõmmata. Mina, kes ma enda teada ei suuda ühtegi korda lõuga tõmmata, tegin täna 3. Rohkemaks korralikult jaksu ei olnud. Aga areng seegi.

No comments:

Post a Comment